Home » Agenda » Archief

Viering 625-jarig bestaan Buren | Marechaussee Museum | Buren
18 september 2021

Op zaterdagmiddag 18 september 2021 zong de Bredase Opera samen met het orkest van de Koninklijke Marechaussee ter ere van het 625-jarig bestaan van de stad Buren.

Het concert vond plaats in de tuinen van het Marechaussee Museum in Buren. Het aanwezige publiek kon onder een stralende zon genieten van een licht klassiek getint concert, met af en toe een knipoog naar moderner werk, waarin uiteraard solistische bijdragen en een stevige mars niet ontbraken.

Klik hier voor een foto-impressie (met dank aan HaFo - Harma Fotografie).


Midzomerconcert | Protestantse Laurentiuskerk | Breda
5 september 2021

Het succesvolle buitenoptreden in Oosterhout werd op zondag 5 september 2021 gevolgd door het Midzomerconcert in de Protestantse Laurentiuskerk in het Ginneken in Breda. 

Opnieuw verleenden solisten Sheila Conolly, Peter van Hoesel, Cora Schoonderwoerd en Noa Sophie de Kock hun medewerking.
Onder leiding van dirigent Lex Wiersma klonken diverse bekende operawerken van Mozart, Verdi, Bizet en Jenkins.

Het weer werkte goed mee, waardoor het publiek tijdens de pauze in een sfeervolle ambiance in de tuin heeft kunnen genieten van een hapje en een drankje.


Operaconcert | Stadstuin De Schelp | Oosterhout
29 augustus 2021


Op zondag 29 augustus 2021 heeft de Bredase Opera in Stadstuin De Schelp in Oosterhout een operaconcert verzorgd.

Onder leiding van Lex Wiersma en met medewerking van solisten Sheila Conolly, Peter van Hoesel, Cora Schoonderwoerd en Noa Sophie de Kock bracht het koor bekende operawerken van onder meer Mozart, Verdi en Bizet.

Ondanks het mindere weer heeft het publiek genoten. Dat geldt ook voor het koor, want na alle coronaperikelen waren zangers en zangeressen blij weer voor publiek te kunnen optreden!