Carmina Burana | Carl Orff |  Protestantse Laurentiuskerk Ginneken | Breda
2 juli 2023

Op zondag 2 juli 2023 voert de Bredase Opera de Carmina Burana van Carl Orff uit. Orff schreef het stuk origineel voor solisten, koor, twee piano's en slagwerk. In deze bezetting zullen wij dit beroemde werk uitvoeren in de Protestantse Laurentiuskerk Ginneken (Duivelsbruglaan 1
4835 JD) in Breda. Aanvang uitvoering 15.00 uur, kerk open 14.30 uur.  Na afloop is er een nazit in het naast de kerk gelegen gebouw Mariëndal. 

Kaartverkoop
Entree voor deze uitvoering kost € 17,50 (kinderen tot 12 jaar € 7,50). Vrienden van de Bredase Opera betalen € 15,00. U kunt uw kaarten reserveren door een e-mail te sturen naar bredaseopera@gmail.com
Vermeld in uw e-mail:
- uw naam- en adresgegevens
- het aantal gewenste kaarten

Het totale aankoopbedrag kunt u overmaken op rekeningnummer NL77 RABO 0110 8662 74 ten name van Stichting Bredase Opera onder vermelding van uw naam en het aantal kaarten. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een bevestigingsmail en is uw reservering definitief. 
Kaarten zijn ook verkrijgbaar voor aanvang van het concert aan de deur van de kerk. 


Carmina Burana | Muzieksalon Spronk | Breda
23 en 25 mei 2023

Op 23 en 25 mei 2023 organiseert Muzieksalon Spronk een muziekverhaal over de Carmina Burana van Carl Orff. De Bredase Opera daarbij zingt een aantal werken.  Dirigent Lex Wiersma heeft het stuk al meerdere malen uitgevoerd en kent het als zijn broekzak. Hij zal de bezoekers meenemen in een wervelende reis door dit zo geweldige muziekgebeuren. Met medewerking van enkele leden van de Bredase Opera, bariton Corné Meeuwissen, Wil Pas slagwerk, celliste Astrid Schijns en de pianisten Anna Ivanova en Jetje van Wijk. Voor meer informatie: Muzieksalon Spronk.


De Schelp | Oosterhout
10 september 2023

Op  zondag 10 september 2023 treedt de Bredase Opera op in Stadstuin de Schelp in Oosterhout, waarbij de Carmina Burana van Carl Orff centraal staat. 
Aanvang 15.00 uur, toegang gratis.