Deel je passie, zing met ons!

Denk niet 'opera zingen, dat is voor mij niet weggelegd…'

Als je enige zangervaring hebt en je zangtalent verder wilt ontwikkelen, dan is de Bredase Opera dé leerschool waar je op juiste wijze je stem leert gebruiken, je zangtechniek op alle onderdelen kunt verbeteren en waar je tegelijkertijd veel kennis opdoet van de klassieke muziek.

De Bredase Opera is continu op zoek naar nieuwe stemmen van zowel mannen als vrouwen in alle stemsoorten. De voorkeur gaat uit naar mensen met een muzikale achtergrond en / of koorervaring, maar het meest belangrijk zijn toch wel enthousiasme, betrokkenheid, inzet en zelfwerkzaamheid.

Spreekt dit je aan? Durf je stem dan te laten horen! Dat kan, geheel vrijblijvend, tijdens één of twee proefrepetities, waar je opgevangen en voorlopig ingedeeld wordt en waar je de sfeer kunt opsnuiven en ook direct kunt meezingen. Bevalt het je, dan kun je lid worden en krijg je een stemtest, een mentor en een introductieprogramma. 

Meer weten of meteen aanmelden? Stuur dan een mail naar bredaseopera@gmail.com


Repetitie
De wekelijkse repetitie van de Bredase Opera vindt plaats op dinsdagavond van 20.15 uur tot ± 22.30 uur in het gemeenschapscentrum 'De Wegwijzer' in Breda-Noord (
Steendorpstraat 2 4826 EP Breda). De contributie bedraagt € 32,50 per maand.