Kerstconcert | Vredeskerk | Oosterhout
22 december 2023

Op vrijdag 22 december 2023 verzorgt de Bredase Opera een concert in het teken van kerst. Op het programma staat Oratorio de Noël van Camille Saint-Saëns, aangevuld met Carol of the Magi van John Rutter, Healing Light van Karl Jenkins en andere bekende kerststukken. 

Met medewerking van Sheila Conolly (sopraan), Bori Soós (alt), Erik Bomers (tenor) en Peter van Hoesel (bas). De muzikale omlijsting is in handen van instrumentalisten van het Zuid-Nederlands Begeleidingsorkest. 

De uitvoering vindt plaats in de Vredeskerk in het centrum van Oosterhout (Rulstraat 6, 4901 LN Oosterhout). Aanvang uitvoering 20.00 uur, kerk open 19.30 uur. In de kerk zijn vrije zitplaatsen. In de pauze en na afloop is gelegenheid een drankje te kopen aan de bar in Verenigingsgebouw De Beuk, aansluitend aan de kerk (koffie/thee, frisdrank, wijn/bier). 


Entree voor deze uitvoering kost € 22,50 (kinderen tot 12 jaar € 12,50). Vrienden van de Bredase Opera betalen € 20,00.

U kunt uw kaarten reserveren door een e-mail te sturen naar bredaseopera@gmail.com
Vermeld in uw e-mail:
- uw naam- en adresgegevens
- het aantal gewenste kaarten
- indien u Vriend van de Bredase Opera bent dit graag aangeven

Het totale aankoopbedrag kunt u overmaken op rekeningnummer NL77 RABO 0110 8662 74 ten name van Stichting Bredase Opera onder vermelding van uw naam en het aantal kaarten. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een bevestigingsmail en is uw reservering definitief. 

Kaarten zijn indien nog beschikbaar ook verkrijgbaar voor aanvang van het concert aan de deur van de kerk (pinbetaling mogelijk).